Vinisijus: Real ili Brazil? Nadam se da će me Anćeloti trenirati na oba mjesta

Anćeloti je bio povezan sa Brazilom nakon što je poslije Svjetskog prvenstva Tite napustio klupu petostrukog prvaka planete, a i dalje se pominje kao jedan od ozbiljnih kandidata da preuzme taj posao

2997 pregleda 1 komentar(a)
Vinisijus tokom meča sa Čelsijem, Foto: Reuters
Vinisijus tokom meča sa Čelsijem, Foto: Reuters

Bilo je jasno još kada je 2018. stigao u Real Madrid da je veliki talenat, ali tek kada se u prijestonicu Španije vratio Karlo Anćeloti brazilski majstor Vinisijus Žinior je "eksplodirao" i postao jedan od najboljih fudbalera planete.

Zbog toga i ne čudi što bi nekadašnja nada Flamenga voljela da nastavi saradnju sa legendarnim italijanskim stručnjakom.

I to ne samo u Realu.

"Gdje bih volio da me trenira Anćeloti - Real ili reprezentacija Brazila? Nadam se i na jednom i na drugom mjestu", poručio je Vinisijus nakon sinoćnje pobjede "blankosa" nad Čelsijem (2:0) u prvom meču četvrtfinala Lige šampiona.

Anćeloti je bio povezan sa Brazilom nakon što je poslije Svjetskog prvenstva Tite napustio klupu petostrukog prvaka planete, a i dalje se pominje kao jedan od ozbiljnih kandidata da preuzme taj posao.

S druge strane, njegov ugovor sa Realom ističe 2024. godine, ali se u posljednje vrijeme sve više priča da bi na ljeto mogao da napusti Madrid.

Bonus video: