Mbape: Želim trofej u Ligi šampiona sa PSŽ-om, sanjam Olimpijske igre

"Gdje vidim sebe? U Pari Sen Žermenu", rekao je Mbape

3855 pregleda 2 komentar(a)
Foto: Reuters
Foto: Reuters

As Pari Sen Žermena Kilijan Mbape je izjavio da i u budućnosti sebe vidi na Parku prinčeva, ali i potvrdio da sanja učešće na Olimpijskim igrama u Parizu 2024. godine.

"Gdje vidim sebe? U Pari Sen Žermenu", rekao je Mbape.

U maju prošle godine je Mbape produžio ugovor do 2025, uz opciju nastavka saradnje na još sezonu.

Upitan o narednim ciljevima, Mbape je rekao da želi da osvoji Ligu šampiona.

"Već sam igrao finale (poraz od Bajerna 2020), prošao sam polufinale, četvrfinale, osminu finala... Uradio sam sve, ali nisam osvojio. To je ono što mi nedostaje, nadam se da će se dogoditi što prije", istakao je Mbape.

Govoreći o Olimpijskim igrama, koje su na programu od 26. jula do 11. avgusta 2024, Mbape je ponovio da mu je želja da učestvuje.

"Nadam se da ću biti tamo. Svi znaju da sam oduvijek sanjao da igram na Olimpijskim igrama, ali ne zavisi samo od mene. Dosta je stvari o kojima treba da razmislim", rekao je Mbape.

"Istina je da to nije u kalendaru Međunarodne fudbalske federacije (Fifa). Tu je i klub, reprezentacija, igraće se Evropsko prvenstvo (14. jun - 14. jul), tako da ćemo morati da razgovaramo... Sve to treba da se uzme u obzir, ali naravno da bi bio san igrati na Olimpijskim igrama, naročito u Parizu", zaključio je Mbape.

Bonus video: