Ražnatović: Dečić ima ozbiljan kvalitet, ali mi se pitamo u derbiju

"Trenutno smo prvi, tako će i da ostane, a na nama je da odradimo sve što se dogovorimo u svlačionici i mislim da onda neće biti problema"

3663 pregleda 0 komentar(a)
Foto: FSCG
Foto: FSCG

Neće biti navijača, ali utakmice Dečića i Budućnosti posljednjih godina uvijek donose uzbuđenja - trebalo bi tako da bude i sjutra (subota, 19.00h) u derbiju 30. kola Meridianbet 1. CFL.

"Čeka nas ista ekipa Dečića kao sa starta proljeća, ali došao je novi trener (Slovak Juraj Jarabek, prim. aut) i to se odmah vidi", poručio je lijevi bek Budućnosti Andrija Ražnatović.

Meč bez navijača igraće se na Trening kampu OFK Titograd na Starom aerdromu, a Budućnost će trijumfom željeti da čuva prednost na vrhu, dok Dečić nastavlja bitke z aizlazak u Evropu.

"Kod njih će postojati veća želja da se nametnu, novi trener je kao i svaki novi donio nešto novo u klub, ali mislim da se mi pitamo. Trenutno smo prvi, tako će i da ostane, a na nama je da odradimo sve što se dogovorimo u svlačionici i mislim da onda neće biti problema", jasan je Ražnatović, koji je posljednji derbi ovih rivala obilježio sjajnim golom.

Budućnost i Dečić su odigrali četiri meča ove sezone - tim iz Tuzi slavio je dva puta (jednom u Kupu nakon penala), "plavi" jednom, a jedan duel završen je bez pobjednika.

"Čeka nas peta utakmica sa Dečićem, taj tim nas je izbacio iz Kupa i sastavljen je od igrača koji imaju ozbiljan kvalitet. Mislim da sve kreće od Draška Božovića, na njega bismo trebali da obratimo pažnju, ali opet ću da ponovim da od nas zavisi", rekao je Ražnatović.

Meridianbet 1. CFL, 30. kolo

Subota

13.00h Sutjeska - Mornar

16.00h Rudar - Iskra

16.00h Arsenal - Jezero

19.00h Petrovac - Jedinstvo

19.00h Dečić - Budućnost

Bonus video: