Lampardu je jasno gdje je došao: Zaostajemo u svim osnovnim djelovima fudbala

"Mogli smo i ubjedljivije da izgubimo", rekao je Lampard nakon poraza od Brajtona

6140 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Reuters
Foto: Reuters

Treći put u osam dana je Čelsi poražen pod vođstvom Franka Lamparda, koji je došao u London kao privremeno rješenje do kraja sezone.

"Plavci" su izgubili od Brajtona 2:1, navijači su na stadionu imali verbalni sukob sa predsjednikom Todom Bolijem, a Lampard razočarano konstatovao da ovaj Čelsi jednostavno nije dobar.

"Mogli smo i ubjedljivije da izgubimo", rekao je Lampard.

"Ovo nije dovoljno dobro. Kasnili smo u svemu - nismo se borili kako treba, slabo smo trčali... Posvećenost nije sporna, ali moramo da shvatimo zašto je ovaj meč bio ovakav", dodao je legendarni fudbaler Čelsija.

Čelsi je igrao u srijedu u Madridu, ponovo će u utorak protiv Reala u Londonu nakon poraza 2:0.

"Pojedini igrači fizički nisu bili spremni da igraju u ritmu srijeda-subota-utorak. Neke od promjena koje smo napravili su bile iznuđene. A u modernom fudbalu morate da budete spremni da zaigrate kada je to ekipi neophodno. Gdje možemo da budemo bolji? Za mene su to osnove fudbala, tu nismo dobri i na tom polju moramo i možemo brzo da napredujemo. Ima stvari koje ću reći igračima, ali ne i javno. Nadam se da ćemo biti bolji protiv Reala, jer navijači to očekuju", dodao je Lampard.

Bonus video: