Alardajs: Zvao me je Kristal Palas, ali uživam van fudbala

"Ja sam smijenjen nakon što sam bio šampion sa Čelsijem, Klaudio Ranijeri isto u Lesteru... Frank je morao da ode nakon samo četiri utakmice, pa više ništa ne može da nas iznenadi. Takav je svijet u kojem živimo", rekao je Žoze Murinjo
0 komentar(a)
Sem Alardajs, Foto: BBC
Sem Alardajs, Foto: BBC
Ažurirano: 11.09.2017. 19:19h

Sem Alardajs je odbio Kristal Palas samo nekoliko sati nakon što je smijenjen Frank de Bur.

Popularni Big Sem je dobio poziv vlasnika londonskog kluba Stiva Periša da preuzme ekipu, ali odgovor je bio brz i jasan - od povratka na "Selhrst park" nema ništa.

"Pričao sam sa Stivom. Rekao sam da nisam spreman. U ovom trenutku ne vidim sebe kao menadžera, uživam u životu van fudbala", rekao je Alardajs za Skaj sports.

Alardajs je na kraju prošle sezone iznenađujuće napustio Palas i tada rekao da sebe više ne vidi kao trenera.

"Stiv mi u suštini nije ponudio posao, već me je samo pitao da li ima nešto novo. U stvari, bilo je to pametno pitanje... Ali, rekao sam mu: "Ako želiš da mi opet ponudiš posao, nema ništa od toga", dodao je Alardajs.

O smjeni De Bura je pričao i menadžer Mančester junajteda Žoze Murinjo:

"Ja sam smijenjen nakon što sam bio šampion sa Čelsijem, Klaudio Ranijeri takođe u Lesteru... Frank je morao da ode nakon samo četiri utakmice, pa više ništa ne može da nas iznenadi. Takav je svijet u kojem živimo", kazao je Portugalac.

Najozbiljniji kandidat da naslijedi De Bura je i dalje Roj Hodžson.

Bonus video: