Sutjeska cilja trofej u Kupu: Želimo da se mi pitamo na domaćem terenu

Sutjeska sjutra (18) u prvom meču polufinala Kupa Crne Gore dočekuje Dečić

4900 pregleda 0 komentar(a)
Fudbaleri Sutjeske, Foto: FSCG
Fudbaleri Sutjeske, Foto: FSCG

Fudbaleri Sutjeske i dalje su u igri za trofej na oba fronta - u prvenstvu imaju dva boda manje i utakmicu više od Budućnosti, dok će sjutra (18) u Nikšiću igrati protiv Dečića prvi meč polufinala Kupa Crne Gore.

Nikšićani su u subotu savladali Mornar, prekinuli niz od četiri meča bez pobjede u domaćem šampionatu, odigrali dobru utakmicu, ali je trener Nenad Brnović i na tom susretu vidio određene greške u igri svog tima.

"Pobjeda protiv Mornara nam je podigla raspoloženje, ali to neće ništa specijalno značiti ako ne pokažemo pravi stav i u narednim sedmicama. Čeka nas borba za finale Kupa, a brzo nas očekuje i derbi u prvenstvu protiv Budućnosti. Protiv Dečića ne bi smjele da nam se dogode greške koje smo pravili protiv Mornara", rekao je Brnović na današnjoj konferenciji.

Dečić je u prethodnom kolu savladao Budućnost (4:3) i poput Sutjeske ima najveće ambicije u ovom takmičenju. Ekipa iz Tuzi je prethodne dvije godine igrala finale Kupa i oba puta gubila od Budućnosti.

"Dečić je ušao u seriju dobrih rezultata, savladali su Budućnost. Međutim, iako je rival u odličnoj formi uvjeren sam da možemo do pobjede koja bi nas za korak približila trofeju", poručio je Brnović.

Sutjeska je 2017. godine osvojila trofej u Kupu, a 2007. u finalu izgubila od Rudara.

"Dečić je ozbiljna ekpa za naše prilike. Ni oni nisu bili u dobrom ritmu u drugom dijelu, ali su posljednjih nekoliko kola pokazali kvalitet, savladali Budućnost. Dolaze u dobrom raspoloženju, puni samopouzdanja, imaju velike ambicije u ovm takmičenju. Očekuje nas teška utakmica, puna ritma. Igramo pred našim navijačima i mislim da, ako budemo igrali kao proitiv Mornara, da ćemo se mi pitati", poručio je fudbaler Sutjeske Jovan Nikolić, koji se zimus iz Dečića vratio u Nikšić.

Revanš je trećeg maja.

Bonus video: