Fudbaleri Totenhema refundiraju novac navijačima poslije ubjedljivog poraza od Njukasla

Totenhem je u nedjelju izgubio 6:1 od Njukasla

5417 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Reuters
Foto: Reuters

Fudbaleri Totenhema nadoknadiće troškove svojim navijačima, koji su za vikend prisustvovali ubjedljivom porazu (6:1) londonskog tima na gostovanju Njukaslu, saopštio je danas taj klub.

Njukasl je pitanje pobjednika riješio poslije 21 minuta, sa pet postignutih golova, a u ponedjeljak je otkaz dobio privremeni trener Totenhema Kristijan Stelini.

"Znamo da ovo ne mijenja ono što se dogodilo u nedelju. Daćemo sve da ispravimo stvari, počevši od Mančester junajteda u četvrtak uveče, kada će nam opet biti potrebna vaša podrška. Zajedno i samo zajedno možemo da pokrenemo stvari naprijed", navodi se u saopštenju igrača.

Iz kluba su najavili da će cijeli proces refundacije biti završen u roku od 24 sata, a igrači su se izvinili zbog prikazane igre.

"Kao ekipa, razumijemo vašu frustraciju, vaš bijes. Nedjelja nije bila dobra. Znamo da riječi nisu dovoljne u ovakvim situacijama, ali vjerujte nam, ovakav poraz boli", dodaje se u saopštenju.

Totenhem poslije 32 utakmice zauzima peto mjesto na tabeli Premijer lige, i zaostaje šest bodova za četvrtoplasiranim Mančester junajtedom, koji se nalazi na poziciji za plasman u Ligu šampiona.

Londonski tim će do kraja sezone voditi Rajan Mejson.

Bonus video: