Hakšabanović: Henrik Larson idol, Hart najbolji saigrač, crnogorska hrana prije škotske...

Ofanzivac "sokola" dobio nagradu za gol mjeseca Seltika, a onda odgovarao na pitanja navijača giganta iz Glazgova

10129 pregleda 0 komentar(a)
Hakšabanović, Foto: Reuters
Hakšabanović, Foto: Reuters

Seltik park i ponajbolji navijači na svijetu polako upoznaju pravog Seada Hakšabanovića. Iako i dalje uglavnom ulazi sa klupe naš fudbaler sve više utiče na igru škotskog giganta Seltika, a tako je bilo i na meču protiv Hibernijana kada je postigao sjajan gol.

Upravo taj pogodak, navijači Seltika izabrali su za gol mjeseca u martu, a potom su preko zvaničnih društvenih mreža ovog kluba postavljali zanimljiva pitanja crnogorskom ofanzivcu.

Jedno od njih bilo je da li postoji neki fudbaler koji je uticao na njega, a Hakšabanović je odgovorio da je to bio Henrik Larson - legenda Seltika i Švedske, zemlje u kojoj je naš fudbaler odrastao.

"Gledao sam ga mnogo dok sam odrastao, on je nevjerovatan fudbaler i mnogo sam naučio od njega", rekao je Hakšabanović.

U Seltik je stigao na početku sezone, a kao momente iz dosadašnjih nastupa za škotski klub koje će pamtiti naveo je svoja prva pogotka za "kelte".

A kada su golovi u pitanju, Hakšabanović ih proslavlja plesom u stilu Brazilaca.

"Nema određenog razloga za to, jednostavno volim mnogo da plešem. Radio samo to i ranije nekoliko puta i lijep je način da se tako predstavim".

O najboljim prijateljima u sastavu Seltika rekao je...

"Ima ih dosta, ali pošto od ranije poznajem Džoa Harta (nekadašnji golman Mančester sitija i reprezentatvac Engleske) i Karla Starfelta (švedski fudbaler) izabrao bih jednog od njih. Međutim, postao sam blizak sa mnogima ovdje", kaže Hakšabanović.

Odgovor koji je posebno oduševio navijače Seltika bio na pitanje šta je to što mu je omiljeno u Škotskoj.

"Stadion Seltik park", bio je kratak i jasan Hakšabanović.

Bilo je i pitanja koja nisu vezana za fudbal, pa je tako Hakšabanović odgovorio da više voli crnogorsku hranu od škotske, kao i da mnogo sluša muziku, ali da nema omiljenu pjesmu.

Bonus video: