Džudović najavljuje derbi: Nećemo ići na remi, igraćemo fudbal i pokušati da pobijedimo

Crnogorski derbi i meč sezone: Sutjeska i Budućnost sjutra (subota) u Nikšiću od 20 sati

5411 pregleda 5 komentar(a)
Džudović, Foto: Printscreen YouTube/FK Budućnost
Džudović, Foto: Printscreen YouTube/FK Budućnost

Neće biti navijača na tribinima, najveći crnogorski derbi bez njih neće biti pravi derbi, ali to ne mijenja činjenicu da Sutjeska i Budućnost sjutra (subota, 20.00h) igraju meč sezone u Meridianbet 1. CFL.

Tim iz Podgorice pred okršaj sa velikim rivalom iz Nikšića ima tri boda prednosti i jasno je da bi i remi kraj Bistrice bio dobar rezultat. Ipak...

"Nećemo igrati na remi, igraćemo fudbal, pokušaćemo da pobijedimo, ali i neriješeno je rezultat koji nama odgovara i koji bi nam dao za pravo da se pitamo, sve kontrolišemo i koji bi otvorio naš put ka glavnom cilju", poručio je pred nedjeljni duel trener Budućnosti Miodrag Džudović.

Povezani članci

28. April 2023.

Eraković pred derbi: Konrad je naš adut

Šef struke tima sa stadiona pod Goricom smatra da se sjutra u Nikšiću ništa ne rješeva.

"Ponavljam, Budućnost ide na pobjedu, iako sama utakmica neće riješiti pitanje prvaka - bilo ko da pobijedi. Nkon ove runde očekuju nas još četiri kola. Ova liga je pokazala da unaprijed ništa ne može da bude sigurno, tako ćemo ovaj duel doživjeti kao svaki drugi meč", podvukao je Džudović.

Nakon remija sa Petrovcem i Rudarom, te poraza od Dečića, Budućnost je u prošlom kolu ponovo igrala sa timom iz Pljevalja i konačno slavila.

"Vratili smo se na pobjednički kolosjek i napravili dobru uvertiru za derbi, nadamo se da ćemo ostati na tom putu", kaže Džudović.

Nekadašnji štoper reprezentacije Crne Gore otkrio je i da se pojedini igrači vraćaju iz povreda

"Imaćemo problema sa sastavom tima, ali sa velikim očekivanjima ulazimo u ovaj meč. Derbi je nepredvidiv, praktično imam malo problema da igrače suzdržim, jer nestrpljivo očekuju ovaj meč", zaključio je Džudović.

Bonus video: