Bajović: Pobjedom u Pljevljima da nastavimo niz i spremni dočekamo revanš sa Sutjeskom

Tuzani su pred sjutrašnje gostovanje Rudaru ček devet utakmica bez poraza, a niz je krenuo baš protiv Pljevljaka u 23. kolu, kada su slavili sa 1:0.

3190 pregleda 2 komentar(a)
Mladi Šavniičanin vjeruje u kvalitet Dečića, Foto: FSCG
Mladi Šavniičanin vjeruje u kvalitet Dečića, Foto: FSCG

Dečić napokon igra onako kako se najavljivalo pred start ove sezone prvoligaškog karavana. Tuzani su pred sjutrašnje gostovanje Rudaru (16 sati) ček devet utakmica bez poraza, a niz je krenuo baš protiv Pljevljaka u 23. kolu, kada su slavili sa 1:0.

Ipak, pred 31. kolo Dečić je četvrti sa bodom iza Arsenala, Rudar se grčevito bori za opstanak, u zoni je baraža sa šet bodova iznad direktne selidbe u Drugu ligu, ali i četiri ispod direktnog opstanka.

"Nalazimo se u dobrom ritmu i želimo da nastavio ovaj pobjednički niz. Ekipu Rudara svakako poštujemo, ali naš cilj u ovoj utakmici su tri boda. Svjesni smo da ćemo naspram sebe imati motivisanog rivala i vjerovatno loš teren, ali znamo naš cilj. Želimo da sa tri boda napravimo lijepu uvertiru za revanš polufinala kupa Crne Gore protiv Sutjeske, koji u srijedu igramo kao domaćini na Starom aerodromu", naglasio je Andrej Bajović, mladi reprezentativac iz redova Dečića.

Dečić je slavio u tri posljednja kola, nad Iskrom (1:0), Budužnosti (4:3) i 3:0 nad Petrovcem, od koga su posljednji put i poraženi u šampionatu.

Rudar je neporažen u tri posljednje utakmice u Pljevljima.

"Znamo praktično sve o ekipi Dečića, koja je u dobroj formi i posjeduje veliki kvalitet. Nama su bodovi prijeko potrebni i daćemo 100 odsto da bi ostvarili dobar rezultat. Sigurno da je svima teško kada gostuju u Pljevljima, to smo pokazali i prije dva kola protiv Budućnosti, a ja se nadam da će publika sjutra doći u što većem broju da nas podrži. Stvaramo šanse, imamo kvalitet i nadam se da će se to sve sjutra skockati i da ćemo ostvariti pozitivan rezultat", mišljenja je Dejan Tumbas, vezista Rudara.

Bonus video: