Novi poraz Kristal Palasa, Njukasl osvojio "Liberti"

Palas je izgubio četvrti put, još nije dao gol ove sezone...
64 pregleda 0 komentar(a)
Frank de Bur, Foto: Reuters
Frank de Bur, Foto: Reuters
Ažurirano: 10.09.2017. 17:05h

Kristal Palas ni poslije četiri kola u Premijer ligi nema bod, nije postigao ni gol - da li menadžer Frank de Bur može da preživi još koji dan na klupi londonskog tima?

Engleski mediji mu nisu davali šanse ni prije reprezentativne pauze, a sada je maltene prežaljen nakon poraza od Barnlija u gostima rezultatom 1:0.

Domaćin je pobjedonosni gol dao već u 3. minutu kada je pogodio Vud...

Palas vjerovatno nije zaslužio ovaj poraz, u drugom poluvremenu je stvorio dovoljno prilika da izjednači, ali De Buru se ne da, pa je za njegovog nasljednika već viđen bivši selektor Engleske Roj Hodžson.

"Ne mogu da vjerujem da smo izgubili u ovom meču. Rezultat je loš, ali način na koji smo igrali nije. U ovom meču nam je falio samo gol, i to je ono što nas najviše boli. Uvjeren sam da će rezultati doći, obećavam još bolji timski rad, a ostale stvari će se valjda poklopiti", rekao je De Bur.

Barnli je, s druge strane, došao do drugog trijumfa.

Palas je tek drugi tim u istoriji elitnog ranga engleskog fudbala koji je u prva četiri kola upisao sve poraze bez datog gola. To je jedino još uradio Preston u sezoni 1924/25.

Njukasl je pobijedio Svonsi u Velsu sa 1:0, i to golom Džamala Laselesa u 76. minutu.

Zanimljivo je to da su "svrake" odigrale 14. meč zaredom u gostima u Premijer ligi u kojem nisu postigle pogodak u prvom poluvremenu...

Bonus video: