Fantastična utakmica na "Enfildu": Liverpul vodio 3:0 protiv Totenhema, pa u 94. stigao do pobjede

Liverpul - Totenhem 4:3

11393 pregleda 0 komentar(a)
Salah na današnjoj utakmici, Foto: Reuters
Salah na današnjoj utakmici, Foto: Reuters

Fudbaleri Liverpula vodili su danas 3:0 protiv Totenhema poslije 15 minuta, da bi gosti u 93. minutu izjednačili i na kraju ostali bez boda, jer su "redsi" u 94. minutu postigli četvrti gol i stigli do trijumfa - 4:3

Liverpul ima dva boda više i utakmicu manje od današnjeg rivala. Ali Mančester junajted na četvrtom mjestu ima sedam bodova više i utakmicu manje od "redsa".

Početak utakmice ne "Enfildu" je bio poput susreta Njukasla i Totenhema prije sedam dana. Ekipa Jirgena Klopa je poslije 15. minuta imala tri gola prednosti, a strijelci su bili Džons, Dijas, koji se oporavio od teške povrede i Salah iz penala.

Loše je izgledao Totenhem u tim momentima, činilo se da Sparsima prijeti nova katastrofa, ali je u 39. minutu gol postigao Kejn nakon sjajnog poteza i asistencije Ivana Perišića.

Kejn je danas postigao 208. gol u Premijer ligi i na drugom mjestu se izjednačio sa Vejnom Runijem. Na prvom mjestu je Alan Širer (260).

Gosti su u drugom dijelu igrali bolje, Son i Romero su pogodili stativu, a onda je reprezentativac Južne Koreje u 77. minutu zatresao mrežu i smanjio na 3:2, da bi u trećem minutu sudijske nadoknade Rišarlison izjednačio.

Činilo se tada da će ekipe osvojiti po bod, ali je minut nakon Rišarlisona gol postigao Diogo Žota i postavio konačan rezultat.

Bonus video: