Brnović nakon plasmana u finale: Bio je veliki ulog, igrali smo na rezultat

Sutjeska remizirala sa Dečićem (1:1) u revanšu polufinala Kupa Crne Gore. Nikšićani se plasirali u finale, jer su u prvom susretu slavili 3:1

10012 pregleda 2 komentar(a)
Nenad Brnović, Foto: FSCG
Nenad Brnović, Foto: FSCG

Šest godina nakon prvog, Sutjeska ima priliku da osvoji drugi trofej u Kupu Crne Gore - ekipa Nenada Brnovića je danas u revanšu polufinala remizirala na "DG areni" sa Dečićem (1:1) i sačuvala prednost od dva pogotka (3:1) iz prvog susreta.

Sutjeska je povela golom Vuka Strikovića, konačan rezultat postavio je Draško Božović.

"Imali smo dva gola prednosti i zato smo danas igrali na rezultat - nismo igrali kako inače igramo. Bio je veliki ulog i najvažnije je da smo prošli u finale", rekao je nakon meča trener Sutjeske Nenad Brnović.

Sutjeska je imala igrača više, ali nije uspjela da dođe do trijumfa.

"Nismo izgubili, moglo je možda da bude drugačije, ali i crveni karton je možda uticao da malo spustimo ritam i ne odigramo onako kako treba. Ali, ne mogu da zamjerim igračima, uradili smo ono što smo htjeli i zadovoljni čekamo finale Kupa", dodao je Brnović.

Sutjeska će u finalu, 30. maja u Podgorici, igrati sa tivatskim Arsenalom. A do tada ostaje da se nada kiksu Budućnosti u borbi za titulu. Nikšićani imaju tri boda manje i lošiji međusobni skor od rivala.

"Prvenstvo? Ne predajemo se, pokušaćemo da dobijemo naše utakmice, a osluškivaćemo i rezultate Budućnosti. Nije lako, oni imaju tri boda više i prednost međusobnog skora. Nismo zadovoljni kako se završio subotnji derbi, jer smo na poluvremenu imali dva gola prednosti i još dosta propuštenih šansi. Najvažnije je da do kraja damo sve od sebe, a ako nas sreća nagradi, spremni smo da je prigrlimo", poručio je Brnović.

Sutjeska u nedjelju (20.00) gostuje Dečiću u 33. kolu Meridianbet Prve crnogorske fudbalske lige.

Bonus video: