PSŽ pojačao mjere bezbjednosti nakon protesta navijača

U srijedu se ispred prostorija pariskog kluba okupilo nekoliko stotina pristalica kako bi izrazili nezadovoljstvo rezultatima, vrijeđajući određene igrače poput Marka Veratija, Lionela Mesija, Nejmara (povrijeđen do kraja sezone), kao i trenera Kristofa Galtijea

2414 pregleda 1 komentar(a)
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Fudbalski klub Pari Sen Žermen pojačao je danas mjere bezbjednosti ispred trening centra i ispred kuća igrača tog tima, nakon protesta navijača, prenijela je danas agencija Frans pres.

U srijedu se ispred prostorija pariskog kluba okupilo nekoliko stotina pristalica kako bi izrazili nezadovoljstvo rezultatima, vrijeđajući određene igrače poput Marka Veratija, Lionela Mesija, Nejmara (povrijeđen do kraja sezone), kao i trenera Kristofa Galtijea.

Nekolicina se u srijedu oko 20.00 okupila i ispred kuće brazilskog napadača Nejmara, pjevajući pogrdne pjesme, rekao je AFP-u jedan od izvora, precizirajući da su neki od njih nagovijestili "ponavljanje akcije svako veče".

PSŽ je u sredu uveče osudio "nepodnošljive i uvredljive postupke male grupe navijača".

Fudbaleri PSŽ-a poraženi su u nedjelju na svom terenu od ekipe Lorjana sa 3:1. Pet utakmica prije kraja francuskog prvenstva PSŽ na prvom mjestu ima pet bodova više u odnosu na drugoplasirani Marsej.

Bonus video: