Omladinci poraženi, Perišić razočaran: Jedna od gorih utakmica ove generacije

"Pristup mora da bude mnogo bolji da bismo mogli da očekujemo da iz dana u dan napredujemo", rekao je selektor U18 selekcije

8191 pregleda 8 komentar(a)
Foto: FSCG
Foto: FSCG

Crnogorska U18 fudbalska reprezentacija je poražena u drugom prijateljskom meču protiv Sjeverne Makedonije.

U Baru je bilo 2:1 za goste koji su se tako revanširali našoj selekciji za poraz u prvom susretu kada je bilio 3:0 za sastav Gorana Perišića.

Crna Gora je vodila od 29. minuta i gola Lazara Vujisića, a preokret su Makedoncima donijeli David Rostovski u 38. i David Mateski u drugom minutu sudijske nadoknade.

"Ovo je jedna od gorih utakmica ove generacije, kojom smo poništili ubjedljivu pobjedu od prije nekoliko dana. Opravdanje ne može da bude ni to što smo imali dosta novih igrača, jer prije svega pristup mora da bude mnogo bolji da bismo mogli da očekujemo da iz dana u dan napredujemo. Vjerujem da ćemo iz ovog poraza izvući pouke i da nam se u narednom periodu neće ponavljati nešto slično", rekao je Perišić.

Crna Gora je igrala u sastavu: Ognjen Milović, Tomislav Turović, Lazar Šekularac, Bodin Tomašević, Andrija Pupović (46. Zarija Kumburović), Marko Perović, Danilo Ćetković (46. Aleksa Karadžić), Saša Rebić (46. Andrija Skrobanović), Lazar Vujisić (61. Marko Vukčević), Danilo Vukanić, Filip Perović.

Bonus video: