I Dečić - Sutjeska bez navijača

"Komisija za bezbjednost i sigurnost FSCG, prihvatajući sugestije Uprave policije, donijela je odluku da se navedena utakmica, iz bezbjednosnih razloga, igra bez prisustva publike"

3161 pregleda 16 komentar(a)
Foto: FSCG
Foto: FSCG

Još jedan derbi domaćeg šampionata proteći će bez navijača - još jednom kada je formalni domaćin Dečić.

Komisija za bezbjednost i sigurnost Fudbalskog saveza Crne Gore donijela je odluku da se utakmica 33. kola Meridianbet 1. CFL između Dečića i Sutjeske odigra bez prisustva publike, objavio je nikšićki klub na Fejsbuku.

Utakmica će biti odigrana u nedjelju (20.00h) na Trening kampu OFK Titograda na Starom aerodromu.

"Uvažavajuci preporuke iz dopisa UP Crne Gore - Sektora policije opšte nadležnosti br. 50/1-217/23-27617/1 od 05.05.2023. godine, a koji se odnosi na bezbjednosnu procjenu vezanu za organizovanje i odigravanje uakmice 33. kola Meridianbet 1.CFL izmedu FK 'Dečić' i FK 'Sutjeska', Komisija za bezbjednost i sigurnost FSCG, donijela je Odluku, prihvatajući sugestije Uprave policije, da se navedena utakmica, iz bezbjednosnih razloga, igra bez prisustva publike", piše u dopisu Komisije za za bezbjednost i sigurnost FSCG.

Tokom ovog proljeća iz istih razloga već su bez prisustva publike odigrani mečevi između Dečića i Budućnosti, kao i nedavni derbi sezone između Sutjeske i Budućnosti u Nikšiću.

Bonus video: