"Specijalni" PSŽ: Kampoš dovodi Murinja u Pariz?

Kampoš je Murinjov prijatelj i kako navodi RMC Sport već vodi razgovore sa Žoržeom Mendešom - popularnim superagentom, koji zastupa u portugalskog stručnjaka

3394 pregleda 2 komentar(a)
Da li je ljubav sa Romom završena: Murinjo, Foto: Reuters
Da li je ljubav sa Romom završena: Murinjo, Foto: Reuters

Mnogo puta je naglasio da je zaljubljen u Romu i Rim, ali čini se da bi zov Pariza mogao sve da promijeni.

Kako je objavio francuski RMC Sport, Žoze Murinjo je na listi želja Pari Sen Žermena - "sveci" i prije svih Luis Kampoš, sportski konsultant predsjednika kluba Nasera Al Kelaifija, žele "specijalnog" za novog trenera ekipe sa "Parka prinčeva".

Kampoš je Murinjov prijatelj i kako navodi pomenuti izvor već vodi razgovore sa Žoržeom Mendešom, popularnim superagentom, koji zastupa u portugalskog stručnjaka. Navodno je i Murinjo zaniteresovan za prelazak u Francusku.

Murinja u Parizu vide kao nasljednika već prežaljenog Kristofa Galtijea i kao čovjeka koji bi konačno mogao da "smiri" mnoge zvijezde PSŽ-a, da napravi moćan kolektiv...

"Specijalni" ne krije da uživa u Rimu (ne samo u fudbalskom smislu), ali kako u posljednje vrijeme Roma ne blista, plasman u Ligu šampiona je pod velikim znakom pitanja (iako za nju i dalje ima šanse u Seriji A i Ligi Evrope), eventualan odlazak u jedan od finansijski najmoćnijih klubova svijeta i ne bi bio veliko iznenađenje.

Murinjo sa Romom ima ugovor do juna 2024.

Bonus video: