Poznati polufinalisti minifudbal lige: Crna Gora će dobiti novog šampiona

Od titule se u četvrtfinalu oprostila Lovćenska vila Cetinje

1636 pregleda 0 komentar(a)
Sa jednog od četvrtfinalnih duela, Foto: Prva crnogorska minifudbal liga
Sa jednog od četvrtfinalnih duela, Foto: Prva crnogorska minifudbal liga

Četiri najbolja preživjela su i četvrtfinalne izazove - SB Sabornog hrama, G-14, Stupovi i Expo commerce polufinalisti su Prve crnogorske minifudbal lige.

Najviše drame u četvrtfinalu donio je duel između G-14 i Dadi gradnje.

Dadi je pojedom od 3:2 "izbrisala" poraz istim rezultatom iz prvog meča, ali u penal-ruletu snalažljivija, hladnokrvnija i srećnija bila je ekipa G-14. Junak pobjede bio golman Arkin Ljajkolar, koji je odlično branio u regularnom dijelu meča, a odbranio je i jedan penal.

Od ove runde je jasno da i da će Crna Gora dobiti novog minufudbal prvaka, s obzirom na to da je Lovćenka vila morala da pruži ruku boljem u ovom trenutku, a to su Stupovi.

Sada već bivši prvak od titule se oprostio praktično u prvom meču, koji je izgubio 5:0, pa 4:4 iz revanša nisu mu značila mnogo.

Expo commerce je remijem (3:3) i pobjedom (2:1) u prvom meču eliminisao FK Dobri, dok je SB Sabornog hrama, nakon 5:2 u prvom duelu i u revnašu bio je bolji od Mondiala (3:0).

REZULTATI I STRIJELCI (četvrtfinale)

EXPO COMMERCE - FK DOBRI 3:3, prvi meč 2:1 (Nikola Jovićević x2, Petar Tadić - Saša Vukčević x2, Meto Divanović)

SB SABORNOG HRAMA - FK MONDIAL 3:0, prvi meč 5:2 (Dragan Radoman, Miloš Miličković, Slobodan Drobnjak)

DADI GRADNJA - G-14 3:2 (penali 4:5), prvi meč 2:3 (Đuro Mugoša, Adnan Pepeljak, Miroje Jovanović - Dušan Magdelinić, Redžo Mulić)

AKMF STUPOVI - LOVĆENSKA VILA CETINJE 4:4, prvi meč 5:0 (Aleksandar Bošković, Bojan Jovanović, Nikola Živković, Marko Banović - Jovan Kaluđerović, Miloš Pejaković x2, Filip Vujović)

Bonus video: