Mlađi kadeti primili sedam golova od Slovačke

Rival u petak je Bosna i Hercegovina

5431 pregleda 11 komentar(a)
Foto: FSCG
Foto: FSCG

Mlađa kadetska fudbalska reprezentacija Crne Gore je doživjela ubjedljiv poraz u drugom kolu Memorijalnog turnira "Vlatko Marković" - bolja je bila Slovačka koja je slavila 7:1.

Izabranici Minje Ljumovića su izgubili i prvi meč, nadigrala ih je Belgija - 3:0.

"Juče popodne smo imali težak meč sa Belgijom, pa odmah jutros sa Slovačkom. Vidjelo se da su momci umorni, nisu sproveli ono što smo se dogovorili i veoma kvalitetna Slovačka je sve to znala da iskoristi. Uz to, na turniru nisu sa nama čak četiri važna igrača, tako da nam je rotacija izuzetno smanjena", rekao je Ljumović i dodao:

"Sjutra igramo sa Bosnom i Hercegovinom, nadam se da ćemo popraviti utisak, ali i sačuvati se od povreda, jer je ovakav turnirski sistem izuzetno naporan za nas", kazao je Ljumović.

Duel sa BiH je u petak od 10.30 časova.

Crna Gora je igrala u sastavu: Edin Lekić, Andrija Anđelić (41. Luka Ivezić), Stefan Delić (59. Ognjen Aranzulo), Andrej Kartal (41. Strahinja Božović), Lazar Kojičić (53. Matija Jovanović), Andrija Vukoje (53. Kristijan Jovović), Pavle Roćenović (53. Darvin Đukić), Ognjen Bulatović (59. Zijad Mahmutović), Petar Ražnatović (41. David Popović), Marko Glendža (41. Aleksa Perišić), Strahinja Janković (46. Lazar Vuksanović).

Bonus video: