Gvardiola: Mančester siti žrtva Evrovizije

Meč 36. kola Premijer lige između Evertona i Mančester sitija odložen je za nedelju u 15 sati, pošto se u subotu veče u Liverpulu održava finalno veče Pjesme Evrovizije.

5985 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Reuters
Foto: Reuters

Trener Mančester sitija Pep Gvardiola rekao je danas da je njegov tim postao žrtva takmičenja za Pjesmu Evrovizije, koje se u subotu održava u Liverpulu, zbog čega će aktuelni prvaci Engleske gostujući meč protiv Evertona igrati dan kasnije.

"Na kraju krajeva, ne možemo da igramo u subotu zbog Evrovizije ili nečeg sličnog u Liverpulu. Ponekad nemamo dovoljno pripadnika snaga bezbjednosti da osiguraju dva važna događaja", rekao je Gvardiola ironično.

Odlukom lokalne policije u Liverpulu meč 36. kola Premijer lige između Evertona i Mančester sitija odložen je za nedelju u 15 sati, pošto se u subotu u 21 u tom gradu održava finalno veče Pjesme Evrovizije.

Siti se do kraja sezone bori za tri trofeja. Na tabeli Premijer ligi četiri utakmice prije kraja ima bod više od drugoplasiranog Arsenala, koji ima meč više.

Klub iz Mančestera tri dana nakon duela sa Evertonom na svom terenu dočekuje Real Madrid, u revanš meču polufinala Lige šampiona. Prvi meč u Madridu završen je neriješenim rezultatom 1:1.

Bonus video: