Prentić vodi Udruženje klubova FSCG - centar, gradi se trening kamp na Zlatici

Po Statutu, mjesto Vladana Vučelića je trebalo da preuzme potpredsjednik koji je duže na funkciji, Blažo Šaranović, ali je on odlučio da to pravo delegira drugom potpredsjedniku, Nikoli Prentiću

4776 pregleda 5 komentar(a)
Nikola Prentić, Foto: Privatna arhiva
Nikola Prentić, Foto: Privatna arhiva

Zbog smrti dugogodišnjeg fudbalskog funkcionera, Vladana Vučelića, Udruženje klubova FSCG - centar ostalo je bez predsjednika.

Po Statutu, Vučelićevo mjesto je trebalo da preuzme potpredsjednik koji je duže na funkciji, Blažo Šaranović, ali je on odlučio da to pravo delegira drugom potpredsjedniku, Nikoli Prentiću.

„Shodno novonastaloj sjednici u Udruženju klubova FSCG - centar (iznenadna smrt predsjednika Vladana Vučelića), a shodno članu 23. stav 4 Statuta, ‘stariji’ potpredsjednik Blažo Šaranović je prisutnima saopštio da zbog svojih privatnih i poslovnih obaveza, kao i zdrastvenog stanja, svoja ovlaščenja i nadležnosti dodjeljuje drugom potpredsjedniku Nikoli Prentiću, a kako je to već predviđenom Statutom Udruženja klubova. Prisutni su jednoglasno prihvatili ovaj predlog”, piše u saopštenju Udruženja.

Izvršni odbor jednog od tri udruženja u FSCG je jednoglasnom odlukom prihvatilo idejno rješenje za izradu trening kampa na Zlatici, kao i da se nastavi sa daljom realizacijom i koordinacijom sa nadležnim stručnim službama iz FSCG, kako bi se raspisao tender za izdradu glavnog projekta.

Bonus video: