Perišić u Interu do 2022. za 4,5 miliona po sezoni

"Odluku sam donio poslije razgovora sa trenerom Spaletijem koji mi je rekao da ću s njim na klupi igrati najbolji fudbal u karijeri", rekao je hrvatski fudbaler
0 komentar(a)
Ivan Perišić, Foto: Inter.it
Ivan Perišić, Foto: Inter.it
Ažurirano: 08.09.2017. 13:55h

Ivan Perišić je produžio ugovor sa Interom, objavio je milanski klub i time na neki način nagradio Hrvata za lojanost tokom ljetnjeg prelaznog roka.

Bivši vezista Volfsburga je prethodnih mjeseci bio na korak od Mančester junajteda, ali je na kraju odlučio da ostane u Milanu, kako je priznao poslije razgovora sa trenerom Lućanom Spaletijem.

"Srećan sam što sam ostao. Odluku sam donio poslije razgovora sa trenerom Spaletijem koji mi je rekao da ću s njim na klupi igrati najbolji fudbal u karijeri. Spaletija mi je hvalio i Samir Handanović, jer su sarađivali u Udinezeu", rekao je Perišić koji je produžio ugovor do 2022. godine.

Perišić je dobio mnogo bolji ugovor - ubuduće će imati godišnju platu od četiri i po miliona eura, a kroz bonuse od golova i asistencija cifra bi mogla da pređe i pet miliona. Hrvat je do sada na "Đuzepe Meaci" imao zagarantovanih tri miliona eura po sezoni.

Perišić je u Inter stigao u ljeto 2015. iz Volsfburga za 16 miliona eura, a milanski velikan je ljetos odbio ponudu od 50 miliona koju je poslao Mančester junajted.

Najplaćeniji igrač Intera trenutno je Mauro Ikardi sa 4,5 miliona, a i on bi brzo trebalo da potpiše novi, mnogo unosniji ugovor sa "crno-plavima".

Spekuliše se da će u narednom periodu imati preko šest miliona po sezoni.

Bonus video: