Perišić: Uvijek je lijepo pobijediti kvalitetnog rivala kao što je Švajcarska

Omladinska fudbalska reprezentacija Crne Gore u drugom prijateljskom meču savldala Švajcarsku (1:0)

3071 pregleda 2 komentar(a)
Kapiten Lečić bio je bez greške sa bijele tačke, Foto: FSCG
Kapiten Lečić bio je bez greške sa bijele tačke, Foto: FSCG

Poslije remija, trijumf mladih sokolova - omladinska fudbalska reprezentacija Crne Gore savladala je Švajcarsku u drugom prijateljskom duelu - 1:0.

Gol za trijumf na Trening kampu Fudbalskog saveza u Podgorici postigao je univerzalac Crvene zvezde i kapiten naše selekcije Luka Lečić u 40. minutu sa penala.

"Moram da budem zadovoljan igrom koju su momci prikazali. Rezultat je u prijateljskim mečevima u drugom planu, ali je uvijek lijepo pobijediti ovako kvalitetnog rivala kao što je Švajcarska", poručio je selektor Goran Perišić.

Perišić
Perišićfoto: FSCG

Dobra igru naši momci krunisali su sa penala koji je izborio Marko Jukić.

"Bile su ovo dvije odlične provjere za nas, smjernice kako treba da igramo u budućnosti, pogotovo kada dođe oktobar i utakmice kvalifikacija za Evropsko prvenstvo", dodao je Perišić.

Za Crnu Goru na drugom meču protiv Švajcarske (prvi završen 1:1) igrali su Božidar Matejić, Janko Vukićević, Luka Lečić, Dragan Miranović, Nikola Medojević, Milan Roganović, Matije Badnjar, Marko Jukić, Marko Vračar, Stefan Radojević, Vasilije Osmajlić, dok su sa klupe ušli Aleksa Vujović, Rajko Popović, Luka Bubanja, Nenad Krivokapić, Haris Duraković i Balša Mrvaljević.

Bonus video: