Brnović pred posljednje kolo: Budućnost je pod većim pritiskom, vjerujemo u titulu

Sutjeska savladala Petrovac (2:1), iskoristila poraz Budućnosti od Jezera (3:1) i pred posljednje kolo se izjednačila sa Podgoričanima na tabeli

16410 pregleda 104 reakcija 9 komentar(a)
Brnović na današnjoj utakmici, Foto: FSCG
Brnović na današnjoj utakmici, Foto: FSCG

Fudbaleri Sutjeske su ostali u trci za titulu u Meridianbet Prvoj crnogorskoj fudbalskoj ligi.

Ekipa Nenada Brnovića je danas u Nikšiću, u 35. kolu,nakon preokreta savladala Petrovac (2:1), iskoristila poraz Budućnosti od Jezera (3:1) i pred posljednju rundu se izjednačila sa Podgoričanima na tabeli. Ekipe imaju po 67 bodova.

Sutjeska u posljednjem kolu, u četvrtak, gostuje tivatskom Arsenalu, a Budućnost ide u Bar i igra protiv Mornara. U slučaju da nakon posljednjeg kola ekipe budu izjednačene, titulu će osvojiti Podgoričani zbog boljeg međusobnog skora.

"Vjerovali smo do kraja i na kraju se trud isplatio. Igrači su pokazali, kao i mnogo puta, pravi karakter. Drago nam je da smo pobijedili i unijeli neizvjesnost do kraja. Svaka čast igračima na vraćanju u meč i na svemu što su pružili. Moramo do kraja da igramo na pobjedu i uradimo sve da slavimo protiv Arsenala", rekao je trener Sutjeske Nenad Brnović nakon današnje utakmice.

Sutjeska vjeruje da može da odbrani titulu.

"Zavisimo od druge utakmice, sad je i Budućnost pod većim pritiskom. Odmaramo do četvrtka, spremamo ekipu, nadamo se i vjerujemo da možemo da odbranimo titulu", poručio je Brnović.

Utakmice u četvrtak počinju u 18 časova. Očekuje nas 90 uzbudljivih, neizvjesnih, zanimljivih 90 minuta.

Bonus video: