"VAGALI SMO PREDNOSTI I MANE"

Mbape: I Arsenal je bio opcija

Mbape je u redove "Svetaca" došao kao pozajmljen igrač a od naredne sezone bi trebalo da se ozvaniči prelazak vrijedan 180 miliona eura.
0 komentar(a)
Kilijan Mbape, Foto: Reuters
Kilijan Mbape, Foto: Reuters
Ažurirano: 03.02.2019. 17:54h

Fudbaler Kilijan Mbape bio je glavna zvijezda prelaznog roka koji je nedavno završen, a francuski reprezentativac će narednu sezonu provesti u PSŽ-u na pozajmicu nakon čega su mnogi zainteresovani klubovi ostali uskraćeni za njegove usluge.

Najveće interesovanje za Mbapea su pokazivali Real Madrid i Mančester siti, ali Francuz otkriva da je razgovore vodio sa londonskim klubom.

"Sastao sam se sa Arsenom Vengerom, koji je sjajan trener. Ima veliku reputaciju u Francuskoj, veoma je poštovan i poznat po razvoju mladih igrača. To jeste bila prava opcija za mene, ali je PSŽ ipak bio ona glavna. Vagali smo prednosti i mane, ali mi je porodica na kraju prepustila da sam donesem odluku i ja sam napravio dalekosežan izbor. Došao sam u Pariz da nastavim da se razvijam" kazao je 18-ogodišnji fudbaler.

Mbape je u redove "Svetaca" došao kao pozajmljen igrač a od naredne sezone bi trebalo da se ozvaniči prelazak vrijedan 180 miliona eura.