Gradonačelnica Podgorice sa fudbalerima Budućnosti: Vi ste simbol grada

Mi mislimo o budućnosti naše Budućnosti i zato ćete u Glavnom gradu uvijek imati snažmu podršku, kazala je Olivera Injac

6183 pregleda 9 komentar(a)
Foto: FK Budućnost
Foto: FK Budućnost

Gradonačelnica Podgorice Olivera Injac primila je danas fudbalere, stručni štab i upravu Budućnosti, aktuelne crnogorske šampione, koji će sjutra početi pripreme za novu (ranu) evropsku sezonu.

Opština Budućnosti je većinski vlasnik FK Budućnost.

„U ime Glavnog grada, ali i u lično ime želim da vam čestitam na ostvarenom rezultatu. Vi ste simbol Podgorice i zaista je za ponos imati ovakvu ekipu. Glavni grad će biti siguran oslonac kluba, posebno u periodu kada je važno da zadržite fokus na dobrim rezultatima i uspjehu koji ste postigli“, poručila je Injac, koja je dodala da će nova vizija razvoja Podgorice, ali i cijele Crne Gore značiti i veću podršku sportu.

„Mi mislimo o budućnosti naše Budućnosti i zato ćete u Glavnom gradu uvijek imati snažmu podršku. Suština je igrati, vjerovati u sebe i gledati u dane koji donose nove sportske izazove“, kazala je Injac.

FK Budućnost nedavno je ostao bez predsjednika i generalnog sponzora, pošto je biznismen Veselin Mijač sa svojom kompanijom "Savana", odlučio da se povuče iz kluba. Otkazni rok traje 120 dana.

Sastanku su, osim igrača i stručnog štaba, prisustvovali izvršni direktor Budućnosti Novak Novaković, sportski direktor Anto Drobnjak i član NO Dušan Mijović.

Njih su, s druge strane, primili gradonačelnica Injac, predsjednica Skupštine Glavnog grada Jelena Borovinić Bojović, zamjenici gradonačelnice Luka Rakčević i Danilo Šaranović, te pomoćnik sekretara za kulturu i sport Glavnog grada Miloš Antić.

„Uvjeren sam da ćemo uz podršku Glavnog grada imati sigurnost koju smo imali do sada sa našim sponzorom, jer to mnogo znači za sve nas i upravo nas je to jedinstvo vodilo ka vrhu koji smo osvojili. Dokazali smo da smo najveći klub i sportska institucija u Crnoj Gori“, poručio je Novak Novaković.

Bonus video: