Gvardiola: Sad možemo da mislimo o istoriji, biću navijač Sitija do kraja života

"Trofej u Ligi šampiona bi bio nešto nevjerovatno za sve nas", rekao je menadžer "građana"

8012 pregleda 1 komentar(a)
Foto: Reuters
Foto: Reuters

Mančester siti je osvojio FA kup, golovima Ilkaja Gindogana je savladao Mančester junajted i stigao do sedmog trofeja u najstarijem takmičenju na svijetu.

"Građani" imaju i pehar u Premijer ligi, a naredne subote će igrati finale Lige šampiona protiv Intera - ako slave kompletiraće istorijsku triplu krunu.

"Sada možemo da mislimo o triploj kruni, želimo da je poklonimo navijačima. Trofej u Ligi šampiona bi bio nešto nevjerovatno za sve nas. Ovo je bitan trofej za nas, iako sam navijač Barselone volim Siti i voljeću ga do kraja života", rekao je menadžer Sitija Pep Gvardiola.

Katalonac je veličao klasu Gindogana.

"Ima sjajnu sezonu. Njegove kvalitete svi znamo, ali želim da pričam o karakteru - Ilkaj je neko ko prijateljske utakmice igra kao one najveće i umije da se nosi s pritiskom. Džon Stouns? On ima mogućnosti koje nam daju šansu da igramo na nekoliko načina, ali ovdje se ne radi o pojedincima. Mi smo tim, tako je bilo sve ove godine, tako je i sada. Na korak smo od istorijske sezone i uradićemo sve da napravimo veliki uspjeh", istakao je Gvardiola.

Bonus video: