Mesi ispraćen uvredama i nepoštovanjem sa Parka prinčeva

I pred posljednju utakmicu u Ligi 1, ali tokom i nakon ceremonije proslave titule, navijači "svetaca" su "zviždali" Mesiju

12265 pregleda 11 komentar(a)
Mesi nije uspio da ubijedi navijače PSŽ-a da je pošteno odradio ugovor, Foto: REUTERS
Mesi nije uspio da ubijedi navijače PSŽ-a da je pošteno odradio ugovor, Foto: REUTERS

Ispraćen zvižducima nakon poraza na Parku prinčeva od Klermona (2:3), Lionel Mesi završio je epizodu u dresu Pari Sen Žermena.

Argentinac odlazi kao slobodan igrač, ali i bez poštovanja ili ljubavi naviajča "svetaca", iako statistički njegovi nastupi djeluju odlični - 32 gola i 35 asistencija, tri trofeja sa Pari Sen Žermenom.

Ipak je i pred posljednej kolo sa Klermonom dočekan zvižducima navijača, ispraćen isto negodovanjem, baš kao i trener Galtije i Karlos Soler.

Nejmar je dobio aplauze dok je uručenje medalja Mbapeu i 17-godišnjem Vorenu Zair Emeriju, izazvalo ovacije oduševljenja za rekordnu u Ligi 1, 11. titulu prvaka kluba.

Leo je ove sezone bio neuporedivo bolji nego prošle - 21 gol, 20 asistencija u 41 utakmici. Sa 16 asistencija najbolji je asistent u Ligi 1.

Nakon dva šampionata i Superkupa Francuske, Leo ide kao slobodan igrač, ponuda mu je, zvanično" stigla od Inter Majamija na tri godine, saudijski Al Hilal je zaninteresovan, spekuliše se i o povratku u Barselonu.

Bonus video: