Partizan želi da vrati Uroša Đurđevića

Crnogorski reprezentativac bi mogao da dođe na pozajmicu iz Sporting Hihona

5938 pregleda 6 komentar(a)
Uroš Đurđević je nosi crno-bijeli dres u sezoni 2016/2017., Foto: FK Partizan
Uroš Đurđević je nosi crno-bijeli dres u sezoni 2016/2017., Foto: FK Partizan

Partizan je posljednju titulu prvaka Srbije u fudbalu osvojio 2017. godine, kada je blistao Uroš Đurđević, koji je bio prvi strijelac Superlige sa 24 gola.

Zbog toga se uprava kluba iz Humske 1 odlučila da pokuša da vrati crnogorskog reprezentativca, koji ima ugovor do 2027. godine sa Sportingom iz Hihona.

Đurđević je danas bio na stadionu Partizana, a generalni direktor Miloš Vazura je otkrio da postoji mogućnost da se saradnja obnovi.

„Uroš Đurđević je uvijek rado viđen gost na stadionu Partizana, ostavio je trag u sezoni kada smo osvojili titulu i Kup Srbije. Ima ugovor sa Sportingom do 2027, tako da je opcija pozajmica. Razgovarali smo, vidjećemo“, rekao je Miloš Vazura za Informer.

Đurđević je najbolje igre u dresu tima iz Hihona pružao u sezoni 2020/2021, kada je dao 22 gola, samo jedan manje od najboljeg strijelca Segunde, Raula de Tomasa.

Od tada je sve manje produktivan, a u tel završenoj takmičarskoj godini, u kojoj je kuburio i sa povredama, samo je pet puta zatresao mrežu i nije bio stalno starter.

Bonus video: