„Pro“ licence za Bulatovića i Kovačevića

Bulatović i Kovačević su uspješno odbranili diplomske radove

2895 pregleda 3 komentar(a)
Foto: FSCG
Foto: FSCG

Blažo Bulatović i Slaven Kovačević uspješno su odbranili diplomske radove i time stekli zvanje trenera sa UEFA „Pro“ licencom, saopšteno je iz Fudbalskog saveza Crne Gore.

Bulatović je odradio stažiranje u španskom Hetafeu i odbranio diplomski rad na temu „Analiza rada, menadžmenta, organizacije, stručnog rada u prvom timu i omladinskom pogonu FC Getafe“. Bulatović je rad odbranio pred komisijom u sastavu Niko Raičković, Nikola Rakojević, Boris Ljutica, Dragoje Leković i Miodrag Ivanović.

Pred istom komisijom je diplomski rad na temu „Analiza rada, menadžmenta, organizacije, stručnog rada u prvom timu i omladinskom pogonu FC Levski“ odbranio i Kovačević, koji je stažiranje odradio u bugarskom timu.

"Bulatović i Kovačević polaznici su četvrte generacije za sticanje UEFA „Pro“ licence. Prema novim odredbama trenerske konvencije, ispit su polagali iz dva dijela, praktični i teorijski. Praktični dio sastojao se od organizacije korektivnog treninga iz analize utakmice ili skautinga budućeg protivnika, dok je teorijski dio prezentacija sedmodnevnog stažiranja u klubu", saopšteno je iz FSCG.

Bonus video: