Mbape predstavljen: Bonus je što ću igrati sa Nejmarom

"Ambiciozan sam, želim da napravim velike stvari, a ovo je pravi klub za mene. To što su igrati sa Nejmarom je bonus, ali I da on nije došao, moje mišljenje se ne bi promijenilo. Žečlio sam samo u Pari sen Žermen", rekao je Mbape
84 pregleda 0 komentar(a)
Mbape, Foto: Reuters
Mbape, Foto: Reuters
Ažurirano: 06.09.2017. 12:12h

Najskuplji fudbalski tinejdžer svih vremena predstavljen je danas kao novi igrač Pari sen Žermena.

Kilijan Mbape je prvi put obukao dres kluba iz Pariza, koji ga je doveo posljednjeg dana prelaznog roka iz Monaka.

U pitanju je jednogodišnja pozajmica, a ugovor će biti otkupljen narednog ljeta za 180 miliona eura.

18-godišnji napadač je rekao da ne razmišlja o novcu koji će PSŽ dati za njega, već samo o tome da je ispunio želju da zaigra u klubu iz Pariza.

"Moj dolazak u Pariz nema veze sa Nejmarom. I prije nego što je on došao moja želja je bila da dođem u Pari sen Žermen. Ambiciozan sam, želim da napravim velike stvari, a ovo je pravi klub za mene. To što ću igrati sa Nejmarom je bonus, ali I da on nije došao, moje mišljenje se ne bi promijenilo. Želio sam samo u Pari sen Žermen", rekao je Mbape.

Predsjednik PSŽ-a Naser Al Kelaifi je uvjeren da istraga Uefe neće pokazati da je klub prekršio pravila finansijskog fer-pleja.

Pari sen Žermen je pod sumnjom zbog transfera Nejmara za 222 miliona eura, te najavljenih 180 za Mbapea.

"Apsolutno smo otvoreni za saradnju I ništa ne krijemo. UEFA će od nas dobiti sva potrebna dokumenta, koja su potpuno transparentna. Naša pozicija je mirna, sve što radimo – radimo po pravilima", rekao je Al Kelaifi.

Bonus video: