Sapanoš: Doček u Podgorici neće biti prijateljski, selektor nas na to priprema od početka

"Selektor Rosi očekuje paklenu atmosferu, teške uslove i dobru taktiku protivnika"

10619 pregleda 3 komentar(a)
Sapanoš pred današnji trening Mađarske, Foto: Printscreen YouTube/Nemzeti Sport Online
Sapanoš pred današnji trening Mađarske, Foto: Printscreen YouTube/Nemzeti Sport Online

Još 11 dana ostalo je do novog fudbalskog spektakla u Podgorici - u 3. kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2024. Crna Gora će dočekati Mađarsku.

Selektor Mađara Marko Rosi još ranije je najavio da će njegovu selekciju - zbog uslova na stadionu i kvaliteta "sokola" - pod Goricom čekati težak meč, a prema riječima njegovih igrača sa sličnom pričom je nastavio i kada su se reprezentativci ove zemlje okupili.

"Selektor nas sprema da doček u Podgorici neće biti prijateljski - očekuje paklenu atmosferu, teške uslove i dobru taktiku protivnika", poručio je rezervni golman Mađarske Peter Sapanoš u razgovoru sa domaćim novinarima, a prenosi portal Index.hu.

Crna Gora nakon dvije utakmice ima polovičan učinak (pobjeda nad Bugarskom u Razgradu i poraz od Srbije pod Goricom), dok je Mađarska triumfom nad Bugarima otvorila kvalifikacije.

"Znamo da će biti oko 500 naših navijača u Podgorici, ali sam siguran da nećemo imati prijateljski doček - selektor nas za to priprema od početka", dodao je golman Honveda.

Naša fudbalska reprezentacija okupiće se u ponedjeljak.

Bonus video: