Griliš: Zahvalan sam Gvardioli, on mi je ovo omogućio

Fudbaleri Mančester sitija osvojili su sinoć prvi put u klupskoj istoriji trofej u Ligi šampiona

6410 pregleda 1 komentar(a)
Foto: Reuters
Foto: Reuters

Fudbaler Mančester sitija Džek Griliš rekao je da je odigrao užasno utakmicu protiv Intera u finalu Lige šampiona, ali da ga nije briga jer je ekipa osvojila trofej za koji igrači naporno rade čitavog života.

"Za ovo radite čitavog života. Toliko sam srećan. Bio sam užasan, ali nije me briga... Osvojiti triplu krunu sa ovom grupom igrača je posebno. Emotivno je vidjeti moju porodicu na tribinama", rekao je Griliš za BT Sport, prenio je Skaj.

Fudbaleri Mančester sitija osvojili su sinoć prvi put u klupskoj istoriji trofej u Ligi šampiona, pošto su u finalu u Istanbulu pobijedili Inter sa 1:0 golom Rodrija.

"Sad sam rekao Gvardioli da želim da mu zahvalim, on mi je ovo omogućio. Toliko je vjerovao u mene, kupio me je za mnogo novca, čak i prošle godine kada sam igrao užasno, bio je uz mene, razgovarao sa mnom i ove godine mi je dao mogućnost da igram", naveo je Griliš.

Siti je ove sezone osvojio triplu krunu, pošto je odbranio titulu u Premijer ligi i osvojio FA kup. Postao je drugi engleski klub kome je to uspjelo, poslije Mančester junajteda 1999. godine.

Bonus video: