Ulaznice za spektakl sa Mađarskom od pet do 20 eura

Prodaja ulaznica za utakmicu koja se u subotu igra od 18 sati pod Goricom počinje u četvrtak u 10 časova na šalterima Sportskog centra "Morača"

10383 pregleda 12 komentar(a)
Navijači Crne Gore (arhiva), Foto: Luka Zeković
Navijači Crne Gore (arhiva), Foto: Luka Zeković

Podgorica se sprema za još jedan fudbalski spektakl - u subotu u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2024. stiže Mađarska, a karte za tu utakmicu kreću se od pet do 20 eura.

Kako je saopštio Fubdalski savez Crne Gore prodaja ulaznica za utakmicu koja se u sobotu igra od 18 sati pod Goricom počinje u četvrtak u 10 časova na šalterima Sportskog centra "Morača".

"Ulaznice će se prodavati u četvrtak i petak od 10 do 16 časova, a na dan utakmice od 10 časova, pa do početka meča", poručili su iz FSCG.

Ulaznice će se prodavati po sljedećim cijenama

  • Tribina SJEVER - 5.00 eura
  • Tribina ISTOK - sektori A, G - 10.00 eura
  • Tribina ISTOK - sektori B, C, D, E, F - 12.00 eura
  • Tribina ZAPAD - sektori A i F - 12.00 eura
  • Tribina ZAPAD - sektori B i E - 15.00 eura
  • Tribina ZAPAD - sektori C i D - 20.00 eura

Iz FSCG su podsjetili da će južna tribina biti zatvorena nakon kazne koju je izrekla Disciplinska komisija Uefe, zbog, kako je navela, rasističkih ispada navijača na utakmici Crna Gora - Srbija.

"U skladu sa Zakonom o sprečavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim priredbama, pri kupovini ulaznica obavezan je lični dokument na uvid (lična karta ili pasoš) za svako lice za koje se kupuje ulaznica. Jedno lice može kupiti maksimalno tri ulaznice. Prodaja ulaznica osobama mlađim od 16 godina nije moguća, kao ni njihov ulazak na stadion bez prisustva punoljetne osobe", zaključuju iz FSCG.

Bonus video: