Mbape: Ostajem do isteka ugovora, Makron ne odlučuje o mojoj budućnosti

"Ja znam šta radim i zašto to radim. Oni koji nisu unutra nemaju sve informacije", istakao je jedan od najboljih fudbalera današnjice

7256 pregleda 1 komentar(a)
Foto: Reuters
Foto: Reuters

Kilijan Mbape se pojavio na pres konferenciji pred meč Francuske protiv Gibraltara u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, ali tema nije bila utakmica protiv autsajdera.

Očekivano, novinari su htjeli da im Mbape kaže nešto više o budućnosti i da li je ona u Pari Sen Žermenu nakon svega što je posljednjih dana izašlo u javnost.

Mbape je prije nekoliko dana obavijestio klub da neće produžiti ugovor koji mu ističe na ljeto 2024, pa nije isključeno da već u ovom prelaznom roku napusti Grad svjetlosti.

Odavno je poznato da ga želi Real Madrid...

"U ovom momentu postoji samo jedna opcija - da ostanem u PSŽ-u. Planiram da budem tu kada počne sezona", rekao je Mbape.

U priču je, kao i prošle godine, uključen predsjednik Francuske Emanuel Makron, koji navodno lobira da Mbape ostane u klubu.

"Makron neće uticati na moju budućnost. On se nada da ću ostati u Parizu, to je ono što želim i ja. Dakle, na istoj smo strani", kazao je Mbape.

A na pitanje da objasni kako misli da ostane u Parizu ako neće da produži ugovor, Mbape je poručio:

"Nema tu šta da se objašnjava. Ljudi mogu da pričaju, kritikuju, govore šta žele... Ja znam šta radim i zašto to radim. Oni koji nisu unutra nemaju sve informacije", istakao je jedan od najboljih fudbalera današnjice.

Bonus video: