Radulović: Impresivni nastupi Mađarske u Ligi nacija motiv su više za nas

"Igramo protiv još jednog favorita grupe. Svakako želimo da prikažemo više i rezultatski bolje prođemo nego u prošlom meču"

4674 pregleda 4 komentar(a)
Radulović, Foto: FSCG
Radulović, Foto: FSCG

Crnogorska reprezentacija želi da protiv još jednog favorita u grupi odigra dobar meč i rezultatski bolje prođe nego protiv Srbije, kazao je selektor Miodrag Radulović.

Crna Gora i Mađarska odigraće sjutra u Podgorici utakmicu trećeg kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Radulović je kazao da dobro poznaje mađarsku selekciju i da su je dobro skenirali.

"Igramo protiv još jednog favorita grupe. Svakako želimo da prikažemo više i rezultatski bolje prođemo nego u prošlom meču. Očekujem da ponovimo želju, volju i pristup iz prošlog meča. Da nadokradimo našu igru, dodamo kvalitet više i dođemo do pozitivnoig rezultata", rekao je Radulopvić na konferenciji za novinare.

On je naglasio da njegovi izabranici u odlučujućim trenucima moraju biti hrabriji, odlučniji i konretniji, u odbranu i napadu.

"Teško je kada izgubite utakmnicu na bizaran način. U meču kojoj ste 80 odsto bili bolji, kada vam protivnik postigne gol iz prvog šuta na gol, a ekipa koja je igrala Svjetsko prvenstvo izvede samo jedan korner, u 68. minutu", rekao je Radulović.

On očekuje da je crnogorska selekcija izvukla pouku iz tog poraza.

"Vjerujem u individualni i kolektivni kvalitet i da ćemo uz navijače imati vjetar u leđa za pozitivan rezultat", rekao je Radulović.

On je upoređujući Srbiju i Mađarsku, kazao da selekcija Dragana Stojkovića ima bolji individualni kvalitet, a da Mađari bolje kolektivnio djeluju.

"Impresivni su im nastiupi u Ligi nacija protiv Njemačke, Engleske i Italije, ali to je nama motiv više da potvrdimo da imamo kvalitet i timski duh. Želimo da otklonimo neke greške, odrešene nijanse u igri, kako bi došli do pozitivnog rezultata", rekao je Radulović.

On očekuje sličnu utakmicu kao protiv Srbije i da ne vjeruje da će Mađarska napasti pod Goricom.

"Kvalitet im je u tranziciji nakon osvojene lopte. Tu su najopasniji. Imamo potencijal u veznom redu i napadačkom dijelu, nadam se da ćemo to i dokazati", rekao je Raduilović.

Bonus video: