Pismo Zlatana Ibrahimovića: Mino, uspjeli smo

"Rođen sam u Malmeu, odrastao u Amsterdamu, u Torinu sam postao mudriji. Lav sam postao u Barseloni, napredovao u Milanu, a u Parizu otkrio nove prilike. Izdržljivost sam stekao u Mančesteru i zabavio se u Los Anđelesu. Na kraju sam našao mir u svom dvorištu - Milanu", istakao je Ibrahimović

9462 pregleda 6 komentar(a)
Foto: Beta/AP
Foto: Beta/AP

Zlatan Ibrahimović je prije dvadesetak dana objavio da napušta Milan, malo poslije toga je poručio da je definitivno kraj - da je u 42. godini završio veliku igračku karijeru.

Legendarni napadač je sada na društvenim mrežama napisao pismo koje je posvetio svim klubovima za koje je igrao, ali i Minu Rajolu, agentu koji je imao veliki uticaj za Zlatanove uspjehe.

Ibra je karijeru počeo u Malmeu, potom je bio u Ajaksu, u Italiji je igrao za Juventus, Inter i u dva navrata Milan, a nosio je i dres Barselone, Pari Sen Žermena, Mančester junajteda i Los Anđeles Galaksija.

"Počelo je snom. Snom koji je pretvorio nemoguće u moguće", napisao je Ibrahimović na Instagramu.

"Rođen sam u Malmeu, odrastao u Amsterdamu, u Torinu sam postao mudriji. Lav sam postao u Barseloni, napredovao u Milanu, a u Parizu otkrio nove prilike. Izdržljivost sam stekao u Mančesteru i zabavio se u Los Anđelesu. Na kraju sam našao mir u svom dvorištu - Milanu", istakao je Ibrahimović.

Zlatan Ibrahimović
foto: Instagram

"Vi ste me stvorili i nasljeđe koje sam stvorio su novi zlatani. Svi oni koji imaju srce lava. Svi oni kojima je vatra u očima i svi oni koji istinski razumiju da ništa nije nemoguće".

"Hvala na svemu. Mino, uspjeli smo. Vožnja je završena. Bilo je ovo nevjerovatno putovanje. Nedostaješ mi", zaključio je Ibrahimović.

Bonus video: