Srbija u sedmom minutu nadoknade do boda u Bugarskoj, šta to znači za Crnu Goru? (VIDEO)

Sjajan gol Darka Lazovića za 1:1, Piksijeva Srbija pokazala da nije tako jaka i dominantna u grupi G

16107 pregleda 24 reakcija 22 komentar(a)
Foto: Reuters
Foto: Reuters

Srbija se sjajnim golom Darka Lazovića provukla u Razgradu u sedmom minutu sudijske nadoknade vremena i izvukla bod protiv Bugarske (1:1).

Loše izdanje tima Dragana Stojkovića Piksija, koji je bio ogroman favorit protiv tima koji je osvojio samo bod u prethodna tri meča, u Litvaniji, a izgubio kući od Crne Gore i Mađarske u Budimpešti.

Nije tako izgledalo na terenu, domaći su imali bolje šanse, i prije gola Despodova u 47. minutu veliku priliku imao je Georgi Rusev, a Filip Krastev je u 70. uzdrmao prečku...

Gosti su u finišu napravili pritisak, šanse su imali Mladenović, Joveljić i Jovanović, a onda je Lazović pogodio u "nadoknadi nadoknade".

Srbija je poravnata na vrhu grupe sa Mađarima - oba tima imaju po sedam bodova, Crna Gora ih prati sa četiri, Bugari su ostali dva.

Šta ovaj remi znači za Crnu Goru?

U suštini, nije loše da rival kiksa, ali je tim Miodraga Radulovića nakon poraza kod kuće od Srbije i remija sa Mađarima tražio drugačiju "putanju".

Recimo - da navija za Srbiju da što prije osigura plasman, da eventualno pobijedi i Mađare, kako bi se Crna Gora sa Mađarskom obračunala za drugu poziciju.

Remi u Bugarskoj pokazao je, međutim, da Piskijeva Srbija očigledno nije tako dominantna i jaka, a gol Lazovića barem je zaustavio Bugare, koji bi pobjedom došli u suptembru u Podgoricu sa četiri boda, i sa samopouzdanjem...

Ovako, ostali su na dva, bez mnogo šansi da se umiješaju...

Standings provided by Sofascore

Bonus video: