Jovetić: Jedan od najdražih golova

"Postigao sam drugi gol Rumunima glavom, a to se ne radi prečesto.Ovaj mi je sigurno jedan od najdražih", rekao je novi igrač Monaka.
1 komentar(a)
Crna Gora - Rumunija, Foto: Filip Roganović
Crna Gora - Rumunija, Foto: Filip Roganović
Ažurirano: 05.09.2017. 07:15h

Bljesak Stevana Jovetića bio je dovoljan da se Rumuni nađu na koljenima, a nacija još više podgrije nade u plasman na Mundijal.

Kapiten "sokolova" bio je presrećan poslije nove pobjede u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo.

"Mislim da smo odigrali baš dobru utakmicu, a nije bilo lako jer smo bili pod imperativom pobjede. Znali smo da moramo da dobijemo, jer je Danska pobijedila Jermeniju. Krenuli smo ofanzivno, napadali, stvarali šanse, dali pogodak koji nije priznat. U nastavku smo malo stali, jer je najlakše poći naprijed, ali treba brinuti i o svom golu. Zbog toga smo 15 minuta bili rezervisaniji. Međutim, potom smo opet krenuli ofanzivno, vidjelo se to i nakon odluke selektora da ubaci Mugošu. Uspjeli smo da damo gol i sačuvamo prednost. Čestitam svim igračima i fenomenalnoj publici", u jednom dahu rekao je Jovetić.

U prvom poluvremenu Stevan Jovetić je uhvatio makazice, ali je nažalost jedan rumunski fudbaler blokirao njegov efektan pokušaj.

"Vidio sam loptu u golu. Moram da pogledam snimak, ali sam baš dobro zahvatio loptu. Dao sam takav gol Jermeniji, ne može baš uvijek. Drugi put sam Rumunima dao gol glavom, a to ne radim prečesto.Ovaj mi je sigurno jedan od najdražih u karijeri", kazao je Jovetić.

Prije povratka na mečeve odluke u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo, Jovetića čeka debi u novom klubu za koji je potpisao u smiraj prelaznog roka.

"Potpisao sam za Monako. Presrećan sam zbog toga. Radi se o velikom klubu, šampionu Francuske. Igraću u Ligi šampiona i nacionalnom prvenstvu koje je u ekspanziji. Na meni je da se nametnem. Već je ekipa dobila četiri meča u prvenstvu. Daću sve da dobijem šansu u novom klubu", zaključio je Stevan Jovetić.

Bonus video: