Terzić iz Budućnosti u banjalučki Borac

Nekadašnji mladi reprezentativac Crne Gore, koji je bio i na širem spisku A reprezentaciije, sa klubom iz Platonove ulice potpisao je dvogodišnji ugovor

5568 pregleda 19 komentar(a)
Foto: Borac Banjaluka
Foto: Borac Banjaluka

Vasilije Terzić (24) prelazi u banjalučki Borac, nakon osam sezona provedenih u dresu Budućnosti.

Nekadašnji mladi reprezentativac Crne Gore, koji je bio i na širem spisku A reprezentaciije, sa klubom iz Platonove ulice potpisao je dvogodišnji ugovor.

Stigao je kao slobodan igrač, nakon isteka ugovora sa Podgoričanima.

"Nisam se niti jednog trenutka dvoumio kada je stigao poziv iz Borca. Smatram da je dolazak u ovaj klub veliki iskorak u mojoj karijeri. Presrećan sam što smo se dogovorili oko saradnje i jedva čekam da se priključim ekipi na treningu", rekao je Terzić za sajt Borca.

Uskoro ga sa novim klubom čekaju obaveze u kvalifikacijama za Ligu konferencija, a Borac je u 1. kolu izvukao Austriju iz Beča.

Banjalučani su bili drugi na tabeli Premijer lige BiH u minuloj sezoni, iza dvostrukog uzastopnog šampiona Zrinjskog.

"Znam da Borac, kao što je to bilo i u Budućnosti, uvijek teži ka osvajanju trofeja. Nestrpljiv sam da osjetim atmosferu na Gradskom stadionu, da zaigram pred navijačima Borca i da se zajedno radujemo novim pobjedama", dodaje Terzić.

Za Budućnost je u svim takmičenjima odigrao 138 utakmica i postigao 15 golova.

Najviše se pamti pogodak protiv Astane u Kazahstanu, kojim je Budućnost 2020. godine prošla u 3. kolo kvalifikacija za Ligu Evrope.

Bonus video: