Dao gol u debaklu Budućnosti, pa potpisuje za novog belgijskog drugoligaša: Sigurđarson ide u Patro Ejsden

Ovaj transfer dovoljno govori na kako niske grane je pao crnogorski fudbal, kad najbolji igrač tima koji je „petardirao” našeg šampiona ide u drugi belgijski rang

12338 pregleda 5 komentar(a)
Slavlje fudbalera Brejdablika nakon pobjede protiv Budućnosti, Foto: Twitter.com/BreidablikFC
Slavlje fudbalera Brejdablika nakon pobjede protiv Budućnosti, Foto: Twitter.com/BreidablikFC

Budućnost je doživjela debakl na Islandu koji će se pamtiti decenijama, gurnula crnogorski fudbal niže nego što je ikada bio, a još više boli od kakvog tima je izgubila 5:0.

O tome govori najveći izlazni transfer Brejdablika ovog ljeta, jer prvi strijelac šampiona ostrvske zemlje u Atlantskom okeanu ide u redove novog belgijskog drugoligaša.

Naime, Stefan Ingi Sigurđarson, koji je sinoć pogodio za 2:0 poslije nestvarne greške desnog beka Budućnosti, Uroša Ignjatovića, uskoro će postati novi igrač Patro Ejsdena.

Islandski fotbolti.net piše da Belgijanci žele da se posao odmah završi, ali da Brejdablik pokušava da ubijedi osvajača trećeg ranga belgijskog fudbala da 22-godišnjeg napadača ostavi do kraja evropske odiseje.

Ovaj transfer dovoljno govori na kako niske grane je pao crnogorski fudbal, kad najbolji igrač tima koji je „petardirao” našeg šampiona ide u drugi belgijski rang...

Vlasnik Patro Ejsdena je američka korporacije „Common Group”, u čijem sastavu su i holandski Vitese i engleski Lejton Orijent.

Bonus video: