Maestralni Aguero sa tri pogotka raznio "tobdžije"

Argentinac je postigao sva tri gola za Mančester siti i upisao drugi het trik ove sezone, a 10. ukupno u Premijer ligi. Ispred njega se sada nalazi samo Alan Širer sa 11 ostvarenih
524 pregleda 0 komentar(a)
10. het-trik u Premijer ligi: Kun Aguero
10. het-trik u Premijer ligi: Kun Aguero
Ažurirano: 03.02.2019. 19:38h

Mančester siti je u okviru 25. kola Premijer lige na "Etihadu", predvođen fantastičnim Serhiom Aguerom, savladao Arsenal rezultatom 3:1 i tako se primakao na dva boda lideru Liverpulu, koji sjutra gostuje Vest Hemu.

Argentinac je postigao sva tri gola za "građane" i upisao drugi het trik ove sezone, a 10. ukupno u Premijer ligi. Ispred njega se sada nalazi samo Alan Širer sa 11 ostvarenih.

Već u prvom minutu Aguero je na asistenciju Almerik Laportea zatresao mrežu Lenoa. Francuz je oduzeo loptu neodlučnom Ivobiju i proslijedio je Argentincu za rano vođstvo domaćih.

Veza Monreal-Košćelni nakon kornera koji je izveo Lukaš Toreira donijela je izjednačenje Asenalu u 11. minutu.

Minut prije kraja poluvremena, Aguero je na dodavanje Rahima Sterlinga još jednim pogotkom donio novo vođstvo aktuelnom šampionu i sa rezultatom 2:1 se otišlo na odmor.

U nastavku su "građani" imali kontrolu, stvorili par prilika, a u 61. minutu Aguero je postavio, ispostaviće se, konačnih 3:1. Sterling je sa lijeve strane uposlio Argentinca, a napadača domaćih je, čini se, lopta zakačila u ruku prilikom postizanja gola.

Bonus video: