Napokon nešto iz Budućnosti: Zakazani kontrolni mečevi, još se ne zna ko vodi klub, ko je trener i šta je sa direktorom

Stigla prva, kakva-takva zvanična informacija iz kluba nakon fudbalskog brodoloma na Islandu i potvrde otkaza koji je dao bivši trener Miodrag Džudović

10253 pregleda 13 komentar(a)
Foto: FSCG
Foto: FSCG

FK Budućnost je zakazala tri kontrolna meča u sklopu priprema za domaće prvenstvo (23. jul) i izazove na evropskoj sceni, okršaj 2. kola kvalifikacija za Ligu konferencija protiv poraženog iz dvomeča Struga - Žalgiris (27. jul i 3. avgust).

"Naš tim će prekosjutra - u subotu, 8. jula - odmjeriti snage sa Adrijom u 18.15 sati na našem Kampu, srijeda 12. jul je rezervisana za okršaj sa Lovćenom, dok će se u subotu 15. jula sastati sa Vlaznijom u Skadru", navodi se na sajtu kluba.

I to je prva zvanična informacija iz tabora podgoričkog tima nakon fudbalskog brodoloma na Islandu i potvrde otkaza koji je dao bivši trener Miodrag Džudović.

Ko će biti njegov nasljednik - nije poznato, kao što još nije najjasnije ko vodi klub i ko treba da odabere trenera: da li odlazeća uprava na čelu sa Veselinom Mijačem, ili vlasnik kluba Glavni grad koji treba da odabere novu.

Ne zna ni šta će biti sa i dalje aktuelnim sportskim direktorom, Antom Drobnjakom, čiji odlazak ultimativno traže navijači - da li on treba da odabere trenera, ili eventualno njegov nasljednik.

Mnogo je nejasnoća i znakova pitanja, oni upućeniji tvrde da je ovih dana i sam rad kluba, račujanući klasična, formalno pravna pitanja - praktično blokiran, a do tada...

"Sa ekipom do izbora novog šefa stručnog štaba rade pomoćnici doskorašnjeg trenera Vladan Savić, Božidar Vuksanović, Nikola Vukčević, Blažo Igumanović i Balša Božović", navodi se na zvaničnom sajtu.

Bonus video: