Beogradski velikan na dnu: Na stadionu Partizana isključili struju

Isključena su brojila u vlasništvu fudbalskog kluba, dok kancelarije i prostorije pod ingerencijom sportskog društva imaju elektičnu energiju

4547 pregleda 4 komentar(a)
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Stadionu FK Partizan u Beogradu isključena je struja zbog duga od 26 miliona dinara, što je oko 221 hiljada eura, prenosi Sportklub.

Isključena su brojila u vlasništvu fudbalskog kluba, dok kancelarije i prostorije pod ingerencijom sportskog društva imaju elektičnu energiju. Isključeno je i napajanje reflektora.

Nedostatak struje trenutno ne pogađa fudbalere Partizana koji se nalaze u Sloveniji, gdje su u toku pripreme za narednu sezonu.

Generalni sekretar JSD Partizan Željko Tanasković izjavio je povodom isključenja struje na stadionu FK Partizan da je trenutna sitacija nažalost realnost.

"Isključenje električne energije koje se desilo na stadionu Partizana vezano je isključivo za brojila na koja je povezan fudbalski klub. Svim ostalim klubovima JSD Partizan, struja će biti uključena. Kako smo informisani, tehnički je jedino tako bilo moguće da isključenje bude obavljeno. Od promjene uprave JSD Partizan, mi smo uredno slali račune i za struju i za ostale dažbine fudbalskom klubu, ali oni kao najveći potrošači nikada ni jedan dinar nisu uplatili sportskom društvu na ime duga", istakao je Tanasković.

Bonus video: