De Hea nakon 12 godina napustio Mančester junajted

De Hea je u Junajted stigao iz Atletiko Madrida 2011. godine godine i odigrao je ukupno 545 utakmica za klub za Old traforda

4638 pregleda 1 komentar(a)
Foto: Reuters
Foto: Reuters

Španski golman David de Hea potvrdio je danas da napušta Mančester junajted, poslije 12 godina provedenih na Old Trafordu.

U poruci objavljenoj na društvenim mrežama, 32-godišnji De Hea je zahvalio navijačima Junajteda na podršci, ali je istakao da je vrijeme da "prihvati novi izazov".

"Želio bih da izrazim svoju nepokolebljivu zahvalnost i zahvalnost za ljubav za prethodnih 12 godina. Postigli smo mnogo otkako me je moj dragi ser Aleks Ferguson doveo u ovaj klub", naveo je De Hea.

"Mančester će uvijek biti u mom srcu, Mančester me je oblikovao i nikada me neće napustiti. Prošli smo sve", dodao je on.

De Hea je u Junajted stigao iz Atletiko Madrida 2011. godine godine i odigrao je ukupno 545 utakmica za taj premijerligaški klub, od čega je na 190 sačuvao mrežu.

Sa Junajtedom je osvojio jednu titulu prvaka Engleske, dva trofeja Liga kupa, tri Superkupa, jedan FA kup i još jedan trofej u Ligi Evrope.

Bonus video: