Ponovo u plavo-crnom: Mugoša se vratio u Inčon

"Osjećaj je takav kao da nikada nisam odlazio. Veoma sam srećan i uzbuđen - jedva čekam da vidim sve navijače na stadionu - ovo je moja kuća, zaista"

7724 pregleda 5 komentar(a)
Mugoša po dolasku na aerdrom u Inčonu, Foto: Incheon United FC (Facebook)
Mugoša po dolasku na aerdrom u Inčonu, Foto: Incheon United FC (Facebook)

Japan je prošlost, Južna Koreja (još jednom) sadašnjost - nakon teških dana u Visel Kobeu crnogorski napadač Stefan Mugoša ponovo je igrač Inčon junajteda.

Klub sa sjeverozapada Južne Koreje tu informaciju je objavio na društvenim mrežama, a Mugoša je već stigao u Inčon i ponovo navukao plavo-crni dres.

Nekadašnji fudbaler Budućnosti, Kajzerslauterna, Auea, Minhena 1860, Karlsruea i Šerifa iz Tiraspolja boje Inčona sa mnogo uspjeha branio je od 2018. do 2022.

"Osjećaj je takav kao da nikada nisam odlazio. Veoma sam srećan i uzbuđen - jedva čekam da vidim sve navijače na stadionu - ovo je moja kuća, zaista", rekao je Mugoša za klupski sajt.

U četiri od pet sezona koliko je igrao za ovaj klub Mugoša je stizao do dvocifrenog broja golova u K ligi 1, a najuspješniji je bio u svojoj prvoj godini kada je stigao do brojke 19.

Inčon junajted se nakon 21 runde domaćeg šampionata nalazi na devetom mjestu na tabeli i pokušaće da uskoči među šest najboljih kako bi u nastavku igrao u Ligi za šampiona, umjesto Lige za opstanak.

Bonus video: