Odlazak Žote i dolazak Rodžersa šansa za Hakšabanovića?

"Pet golova na 22 prvenstvene utakmice ne zvuče 'inspirativno', ali kada uzmete u obzir da je u prosjeku postizao jedan na svakih 150 minuta koje je odigrao - bolji procenat od učinka Žote - brojke uopšte nisu loše"

3933 pregleda 6 komentar(a)
Hakšabanović, Foto: Shutterstock
Hakšabanović, Foto: Shutterstock

Tokom prve sezone na zelenoj strani Glazgova - iako nije mnogo igrao - pokazao je da bi mogao da bude veliko pojačanje Seltika. Nova sezona biće velika šansa za Seada Hakšabanovića na "Seltik parku".

Crnogorski reprezentativac prošlog avgusta potpisao je petogodišnji ugovor sa gigantom iz Škotske, tokom sezone često je bio žrtva velikog broja ofanzivaca koje je u timu imao Ejndž Postekoglu, ali kada bi dobio šansu koristio je na pravi način.

Godinu iskusniji i vjerovatno sada potpuno naviknut na ostrvski fudbal Hakšabanović bi mogao da se izbori za mnogo bolji status u Seltiku.

Prije svega zbog odlaska Žote u Saudijsku Arabiju, ali i dolaska Brendana Rodžersa, koji voli ofanzivan fudbal i koji bi našem fudbaleru mogao da pruži mnogo više prostora od australijskog stručnjaka.

"Hakšabanović se možda nada da će mu Žotin odlazak omogućiti dobro startno mjesto pred novu sezonu. Pet golova na 22 prvenstvene utakmice ne zvuče 'inspirativno', ali kada uzmete u obzir da je u prosjeku postizao jedan na svakih 150 minuta koje je odigrao - bolji procenat od učinka Žote - brojke uopšte nisu loše", napisao je škotski "Sport rekord".

Tokom prvog mandata na klupi "kelta" Rodžers se često žalio kako ne zna šta da radi sa "milion krilnih igrača", ali ovog puta to neće biti problem, dodaje isti medij.

"I ovog puta ima milion krilnih igrača, ali svi su vrhunski - tu su prije svih Daizen Maeda, Leil Abada i Sead Hakšabanović", piše "Sport rekord".

U svakom slučaju Hakšabanović je na raskrsnici - ili će postati jedan od idola ponajboljih navijača na svijetu ili slijedi nova selidba.

Bonus video: