SMS će Laciju donijeti brdo novca, on je igrač za najveću scenu

"On je vrhunski igrač, a ogroman potencijal. Njemu je mjesto na najvećoj sceni i on sigurno neće ostati u Laciju. Lotito će za njega dobiti brdo novca", rekao je Vijali
2 komentar(a)
Sergej Milinković-Savić, Foto: Gazzetta.it
Sergej Milinković-Savić, Foto: Gazzetta.it
Ažurirano: 09.12.2018. 04:19h

Kako se bliži ljeto i transfer groznica, sve se više širom Evrope priča o Sergeju Milinković-Saviću, koji je biti jedna od zvijezda prelaznog roka.

Cifre koje se pominju su basnoslovne, a predsjednik Lacija Klaudio Lotito više puta je kazao da srpskog reprezentativca neće pustiti ispod 100 miliona eura.

Nekadašnji italijanski as Đanluka Vijali smatra da popularni SMS neće ostati u Rimu, već da će karijeru nastaviti u velikom klubu.

"On je vrhunski igrač, a ogroman potencijal. Njemu je mjesto na najvećoj sceni i on sigurno neće ostati u Laciju. Lotito će za njega dobiti brdo novca", rekao je Vijali.

Legendarni napadač Sampdorije, Juventus, Čelsija i italijanske reprezentacije 90-ih godina prošlog vijeka, ima, ipak, jednu dilemu.

"On u Laciju ima specifičnu ulogu, ne znam kako bi se snašao u timu koji igra sa dva centralna vezna igrača", kazao je Vijali.

Preporučujemo za Vas