Janković: U igri smo za sve...

"Od početka okupljanja smo bili bazirani na meč protiv Kazahstana, da to odradimo dobro, pa da se prebacimo na Rumune. Znamo dosta o njima", rekao je golman Danijel Petković
52 pregleda 0 komentar(a)
Trening reprezentacije, Foto: Fudbalska reprezentacija Crne Gore
Trening reprezentacije, Foto: Fudbalska reprezentacija Crne Gore
Ažurirano: 02.09.2017. 18:51h

Dugačak put iz Kazahstana nije teško pao crnogorskim fudbalerima, a "pomogla" je i pobjeda.

"Nije nam put teško pao, avion kojim smo putovali je bio veoma dobar. Već smo u pripremama za Rumuniju", rekao je Danijel Petković, novi "broj jedan" crnogorske reprezentacije.

Po zarvšetku meča u Kazahstanu golman Lorijena dobio je pohvale Ljubiše Tumbakovića - njegova mreža je mirovala, iako su Kazahstanci bili opasni.

"Igrali smo jako od početka, iako je bilo malo poteškoća zbog terena. Najbitnije nam je bilo da što ranije damo gol, kasnije smo kontrolisali utakmicu", ističe Petković, koga je iznenadila ubjedljiva pobjeda Danske nad Poljskom.

"Rijetko koja reprezentacija je tako ubjedljivo pobijedila Poljake, dok se Rumunima namjestilo da daju gol u posljednjem minutu. Malo su nam pokvarili situaciju, ali radimo za sebe, držačemo se kao i do sada".

Na redu su Rumuni...

"Od početka okupljanja smo bili bazirani na meč protiv Kazahstana, da to odradimo dobro, pa da se prebacimo na Rumune. Znamo dosta o njima", kazao je Petković.

Marko Janković je još jednom pokazao da je nova velika snaga crnogorskog tima - dva puta je asistirao, mogao je i da postigne gol...

"Nema mnogo vremena za slavlje, treba što prije da se odmorimo i spremimo za meč sa Rumunima. Pripremićemo se dobro, selektor i članovi stručnog štaba znaju što treba da rade", kaže Janković.

Još jedna velika utakmica čeka našu reprezentaciju, a pobjeda nad Rumunima bi nas približila dodatno.

"Ako dobijemo, u igri smo za sve. Siguran sam da svi znaju koliko nam je bitan ovaj meč. Isto tako se nadam da će publika napuniti stadion, da će biti naš 12. igrač, da svi zajedno dođemo do bitne pobjede", istakao je Janković.

Bonus video: