Još jedan odlazak: Budućnost se rastala i sa Antom Drobnjakom

Klub objavio sporazuman raskid saradnje sa sportskim direktorom

26534 pregleda 61 reakcija 19 komentar(a)
Foto: FK Budućnost
Foto: FK Budućnost

Nakon trenera Miodraga Džudovića, koji je klupu napustio prije 10 dana, Budućnost je ozvaničila još jedan odlazak.

Šampiona je napustio i Anto Drobnjak, doskorašnji sportski direktor.

Klub je objavio da su Džudović i Drobnjak sporazumno raskinuli saradnju sa "plavima".

"Fudbalski klub Budućnost obavještava javnost da je sporazumno raskinuo saradnju sa doskorašnjim sportskim direktorom Antom Drobnjakom i šefom stručnog štaba Miodragom Džudovićem.

Naš klub se sa gospodinom Džudovićem prijateljski razišao još prije nekoliko dana, ali je danas dogovoren sporazumni raskid saradnje kako sa njim, tako i sa legendom našeg kluba - Antom Drobnjakom.

Budućnost i uprava kluba dosadašnjim prvim operativcima za sportska pitanja žele mnogo sreće u nastavku karijera, uz veliku zahvalnost na požrtvovanom i poštenom radu tokom prethodnih 10 mjeseci, što je rezultiralo značajnim napretkom ekipe, kompaktnošću i dobrim prelaznim rokom, a kruna svega toga je bila šesta titula prvaka Crne Gore.

Međutim, na početku našeg evropskog puta klub nije ostvario zacrtani cilj, pa su se naši putevi sa sportskim direktorom Drobnjakom i trenerom Džudovićem razišli", saopštila je Budućnost.

Džudović i Drobnjak su, kao i odlazeći predsjednik kluba Veselin Mijač, bili meta navijača Budućnosti nakon eliminacije u pretkvalifikacijama za Ligu šampiona kada je bolji bio islandski Brejdablik (5:0).

"Varvari" su tada od njih tražili ostavke...

Bonus video: